Vásárlás

Miért vásároljon domain nevet, melyek egy jó domain jellemzői?

Egy jól megválasztott domain név jelentős üzleti előnyöket hozhat Önnek és vállalkozásának. A szolgáltatását, tevékenységét jól kifejező nevet ügyfelei könnyebben jegyzik meg, gyakrabban visszatérnek weboldalára. A keresők (pl. google) előnyösebb helyezést biztosítanak weboldalának (akár kereső optimalizálás nélkül is, weboldala akár az első tíz találat közé is bekerülhet!), ha a keresett szó szerepel a domain névben, további látogatók érkezhetnek honlapjára. Van olyan eladó domain név, amely már bevezetett honlapként mûködik, visszatérő látogatókkal, így potenciális lehetőségeket és további ügyfeleket generálhat az Ön vállalkozása számára.

A domain név adás-vételének menete:

Az eladó és a vevő közötti megállapodás egy szerződésből és egy mellékletből áll (lemondó nyilatkozat). A dokumentumok két-két példányát postázzuk, a szerződésből egy példányt, a lemondó nyilatkozatból mindkettőt kérjük visszaküldeni! A vételár átutalása után a lemondó nyilatkozat egy példányát postázzuk, az új tulajdonosi adatokat átállíttatjuk. Mindezeket irodánkban személyesen is megteheti.

Tulajdonosi adatok ellenőrzése:
.hu domain nevek - domain.hu
nemzetközi domain nevek (com, net) - whois.com

Megrendelés, érdeklődés.
Az oldalon szereplő domain nevek eladók, vagy bérelhetőek (éves bérleti díj megfizetése mellett).

Amennyiben valamelyik domaint bérelné, vagy megvásárolná, kérjük, töltse ki a megfelelő domainhez kapcsolódó űrlapot, hogy Ügyfélszolgálatunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Akciópláza Kft.
www.domaindock.hu
info@domaindock.hu
Tel.: 06 30 944 3417